Și asta nu este doar vorbă goală. La Wrap Foods dorim să punem accent deosebit la livrare. Acest serviciu va include comenzi de catering pentru evenimente de companie și private, livrare pentru birouri și chiar și elevi.

De ce nu avem acest serviciu chiar de la început? Pentru că vrem să facem bine, dorim că acest serviciu să fie la un nivel mult mai ridicat, decât este în prezent în Miercurea Ciuc, având în vedere timpul de livrare de 45-60 de minute sau procesul de comandă.

Și aici aș dori să anunț, că nu a mai fost așa ceva, ce ne pregătim să lansăm. Nu numai în Miercurea Ciuc, ci nici în orașe mai mari. În curând, pe lângă comanda online, veți putea lansa comenzi și prin aplicația mobilă.

Poate că unii dintre voi întreabă: eh și? Dar să vedem ce poate oferi o aplicație:

  • Comanda rapidă– Garantăm, că nu va dura mai mult de 1 minut pentru a plasa comanda. Dacă ai creat un profil la prima comandă, salvezi adresa/adresele tale și celelalte date necesare – nu vei avea nevoie de nici măcar un minut pentru trimite comandă.
  • Programare comandă – această funcție îți permite să lansezi o comandă de catering pentru o anumită dată, dar aceeași funcție poate fi utilizatăși în alte scopuri: poți comanda pentru pauza de prânz, pauza la școală sau doar un sandwich cu o zi înainte, care va fi gata pentru tine, în magazinul nostru, dacă dorești să ridici personal.
  • Posibilitatea de a comanda confortabil și bonus de loialitate –poți salva mai multe adrese în profil (aceasta poate se fie adresa de la serviciu, la domiciliu sau chiar la școală), astfel încât să nu ai dificultăți cu asta la comandă. Poți plăti chiar și cu cardul bancar. Poți să evaluezi imediat produsele, astfel încât să știm exact dacă unul dintre produsele noastre nu se află printre favoritele tale. Poți să ne dai un exemplu, când un restaurant își recompensează oaspeții fideli? S-ar putea să știi, dar sigur nu a fost în această zonă. Nu vom face reduceri sau nu vom dărui cupoane, dar vom găsi modalitatea de a recompensa clienții fideli. Tocmai din cauza asta merită să creezi un cont pe site sau în aplicația mobilă.

Dar nu vreau să dezvălui chiar tot, sper că și voi așteptați la fel de entuziasmați, ca să vedeți modul în care acest lucru va funcționa în realitate. Cu siguranță, nu va fi obișnuit sau mediocru. Va fi așa cum nu a mai fost – așa cum am promis în titlu.

Lasă un raspuns