És ez most nem csak egy üres beszéd. A Wrap Foods-nál a jövőben szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni a kiszállításra. Ebben a szolgáltatásban benne lesznek a különböző catering rendelések céges és magánrendezvényekre, kiszállítás munkaközösségeknek, akár iskolásoknak.

Hogy miért nem ugrunk fejest ebbe már az elejétől kezdve? Mert szeretnénk jól csinálni, szeretnénk ha ez a szolgáltatás nem azon a szinten lenne, ami ma Csíkszeredában az átlagot jelenti, egyrészt gondolva itt a 45-60 perces kiszállítási időre vagy a rendelés menetére.

És itt jelenteném be, hogy amire mi készülünk olyan még tényleg nem volt. Nem csak Csíkszeredában, de más nagyvárosokban sem! Hamarosan az online megrendelés lehetősége mellett egy mobilalkalmazás segítségével lehet majd rendeléseket leadni.

Lehet, hogy most egyesek vállat vonnak: na és? De lássuk mit tud nyújtani egy ilyen applikáció:

  • Gyors rendelés – garantáltan nem fog 1 percnél több idődbe kerülni a rendelés leadása. Amennyiben létrehozol egy profilt, akkor az első rendeléskor mented a címedet/címeidet (!) és egyéb adataidat – ezt követően még egy percre sem lesz szükséged a rendeléshez
  • Időzítés – ez a funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos időpontra catering rendelést adjál le, de ugyanezt a funkciót másra is lehet használni: az ebédszünetedre, iskolai szünetre időzíteni a megrendelést vagy éppen már egy nappal korábban megrendelheted a szendvicset, ami előkszészítve vár majd rád az üzletünkben, ha személyesen szeretnéd átvenni.
  • Kényelmes rendelés és kedvezmények a visszatérő vásárlóknak – akár több címet is elmenthetsz majd a profilodhoz (ez lehet munkahelyi, otthoni vagy akár iskolai cím), így rendeléskor nem kell ezzel babrálj. Akár kártyával is fizethetsz. Azonnal értékelést adhatsz a termékeinkről, így pontosan tudni fogjuk, ha valamelyik termékünk nem nyerte el a tetszésedet. Tudsz már arra példát mondani, hogy egy étterem jutalmazná a visszatérő vendégeit? Lehet tudsz, de az nem ezen a vidéken lehetett. Mi nem fogunk árleszállítást csinálni vagy kuponokat osztogatni, de meg fogjuk találni a kényelmes módját annak, hogy a visszatérő vásárlóink kedvezményeket kapjanak. Többek közt ezért is éri meg regisztrálni az oldalunkon vagy a mobilalkalmazásban.

De nem lövök le minden poént, remélem ti is ugyanolyan izgatottan várjátok, hogy ez miként fog müködni a valóságban. Nem lesz szokványos, átlagos, azt igérjük. Olyan lesz, amilyen még meg nem volt – ahogyan azt írtam az elején.

Válaszolj